Adventuredome

HOME

Adventuredome Camping de Quack

small 1

De nieuwe Adventuredome van Camping de Quack in Hellevoetsluis is geopend. Compleet met multizone muziek- en omroep systeem.
In de tien zones werkt de audio distributie via het interne LAN netwerk. Alle audio en aansturing loopt over de bekende RJ45/Cat bekabeling.
Alle zones worden eenvoudig bediend middels een op maat gemaakte iPad interface, uiteraard draadloos.
Dit alles is mogelijk met het Work BlueLine systeem.

Analoge bronnen worden via BlueLine BLS modules gestreamd in het bestaande netwerk. Op de diverse locaties in het pand, of elders op het terrein, worden deze streams door BlueLine BLR modules omgezet naar een analoge uitgang. Audio kwaliteit is in PCM mode mogelijk tot max 16 of zelfs 64 stereo  kanalen als MP3. De aansturing van de luidsprekers gaat in de diverse ruimten middels actieve plafond luidsprekers, actieve BLRa Blueline modules, of bij groter vermogen via Proel 100V versterkers.

small2

De omroep werkt vanaf diverse locaties met meerdere SPS-8 consoles. Deze omroepmicrofoons streamen het microfoon- of zelfs extra line signaal direct op het netwerk. Groot voordeel van dit systeem is dat het zeer flexibel is en ook in de toekomst probleemloos is uit te breiden.
Meerdere multiplayers WEB12 zorgen voor diversiteit in bronkeuze. Deze kunnen op verschillende plekken in het netwerk geplaatst zijn en hoeven niet verplicht in een systeemrack gemonteerd zijn.
Ook lokaal aangesloten bronnen, zoals een mobiel presentatierack, kunnen naar keuze op iedere plek in het netwerk worden weergeven. DB Future Events heeft met dit project zijn klant een state of the art oplossing geboden die klaar is voor de future.

small3
small4