Profiel

HOME

Heuff BV
Ambachtsweg 1
3953 BZ Maarsbergen
Tel: +31(0)343-431750
Fax: +31(0)343-431287
info@heuff.nl

PANDTEK
layout2_right

eng English version

[Route] [Contact]


Geschiedenis
Heuff is gevestigd in Maarsbergen en opgericht in 1982 en was gevestigd in Maarn. De kernactiviteit was verhuur. Al snel rees er naast de vraag naar verhuur, ook de vraag naar verkoop en installatie. De kennis van de werknemers die opgedaan was in de praktijk kon perfect worden toegepast op deze nieuwe ontwikkeling.
In 1995 verhuisde het bedrijf naar het huidige pand in Maarsbergen.

De prestaties in de verkoop op de nieuwe locatie groeiden naar een dusdanig niveau dat het zelf importeren van producten de logische volgende stap was.

Heuff heeft in de jaren daaropvolgend een groot aantal importmerken in het pakket verkregen en heeft zich verder ontwikkeld als importeur en distributeur.

In de afgelopen 15 jaar heeft Heuff dan ook een solide en exclusief dealernetwerk opgebouwd in de Benelux dat onze merken met overtuiging ondersteunt.

Import
Heuff importeert de volgende merken exclusief voor de Benelux:

  Fohhn Audio:
  Fohhn Audio AG is een Duitse firma welke high-end luidsprekers, processoren en versterkers maakt voor de installatie- en Live-sound markt.
  Proel:
  Het Italiaanse bedrijf Proel produceert een zeer breed assortiment audio producten. Van accessoires en bekabeling tot en met high-end Live Sound producten.
  Bittner Audio:
  Bittner Audio is een Duitse firma met een breed assortiment aan high-end versterkers voor installatie- en Live-sound applicaties geproduceerd in Europa.
  Fitness Audio:
  De Australische firma Fitness Audio heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Fitness en Aerobic. Het assortiment bestaat uit diverse speciale aerobic headsets en audio accessoires.
  Marani Audio:
  Het Italiaanse bedrijf Marani levert onder andere Digital loudspeaker management systems, FX processors en compressor/limiters.

Rental

  Heuff Rental heeft een ruime verhuur-stock met apparatuur voor zowel een kleine presentatie als voor een groot podium. Heuff Rental voorziet in de behoefte van de diverse verhuurklanten en dient tevens als ondersteuning en promotie van de diverse Sales activiteiten.

Logistiek

  Opslag en verwerking van het grootste deel van de voorraad is outsourced bij een externe provider (Rotra te Doesburg). Deze regelt vanaf daar ook de lokale (Benelux) distributie. Op deze wijze is magazijnruimte geen beperkende factor en is de verwerking van de orders in gespecialiseerde handen.
  De overige activiteiten vinden plaats in het bedrijfspand aan de Ambachtsweg te Maarsbergen.

Sub distributie

  Buiten de eigen importmerken levert Heuff, daar waar nodig, ook belangrijke producten (industry standards) van merken die bij lokale leveranciers betrokken worden.
  Voor de klant heeft dit als voordeel dat ze veel artikelen kunnen betrekken bij één vaste leverancier (one stop shopping).

Service

  Heuff heeft een eigen technische dienst waar de meest urgente problemen kunnen worden opgelost. Tevens wordt de verhuur apparatuur hier geserviced. Op de TD worden ook de voorbereidingen getroffen voor een te realiseren project. Hierin staan wij de uitvoerende dealer bij daar waar dat nodig is.
  Voor overige reparaties maakt Heuff gebruik van de expertise van MSC in Beegden als effectief en snel service center.
  Heuff kent een hoge servicegraad. Wij zullen te allen tijde al het mogelijke doen om de klant te voorzien in een perfecte oplossing voor een project of probleem. After sales staat bij ons hoog in het vaandel.

Kwaliteit en duurzaamheid
Heuff kiest in alle gevallen voor kwaliteit en duurzaamheid.
Onze adviseurs begeleiden de dealer desgewenst van offertestadium tot en met de oplevering.
Dit zal bij oplevering leiden tot een installatie die voldoet aan alle daaraan gestelde eisen, samen met een lange en probleemloze levensduur.
Ieder personeelslid bij Heuff beschikt over "hands on" ervaring. Dit verhoogt het inlevingsvermogen en communiceert een stuk makkelijker met de klant.

Unique Selling Points
Heuff onderscheidt zich in de markt met navolgende Unique Selling Points:

 • Korte levertermijnen door eigen voorraad
 • Hoge mate van technische "know how"
 • Goed gestructureerd Dealerplan
 • Eigen ondersteunende technische dienst
 • Een voor de klant ondersteunende, verhuurdivisie met extra promotionele waarde voor de importproducten
 • Breed scala aan producten

ULI2 ULI1

* Bovenstaande afbeeldingen zijn een illustratie van de door Heuff  toegepaste engineering  in een theater.
Middels een virtuele simulatie vooraf kan de werking van de door ons aangeboden geluidsinstallatie in deze specifieke ruimte al worden getoond.