Geplaatst op

๐’๐ข๐ง๐ญ-๐‹๐š๐ฎ๐ซ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ฎ๐ฌ๐ค๐ž๐ซ๐ค ๐‡๐ž๐ž๐ฆ๐ฌ๐ค๐ž๐ซ๐ค

In de prachtige Sint-Laurentiuskerk in Heemskerk heeft onze partner Wesotronic Audiovisueel een nieuwe, geavanceerde geluidsinstallatie geรฏnstalleerd en opgeleverd.

Hoogwaardige Fohhn Luidsprekers
De nieuwe installatie is uitgerust met twaalf hoogwaardige Fohhn luidsprekers, die speciaal op kleur zijn gespoten volgens de wensen van de klant. Dit zorgt niet alleen voor een perfect geรฏntegreerde uitstraling in de kerk, maar ook voor een sublieme geluidskwaliteit. De luidsprekers zijn strategisch geplaatst om een optimale geluidsdekking te garanderen, waardoor elke noot en elk woord kristalhelder te horen is.

Krachtige Fohhn DSP Versterkers
Naast de luidsprekers zijn er ook krachtige Fohhn DSP versterkers geรฏnstalleerd, die zorgen voor een betrouwbare en dynamische geluidsweergave. De installatie wordt verder geoptimaliseerd door een Digital Signal Processor, met een eenvoudige bediening via een tablet. Dit gebruiksvriendelijke systeem stelt de beheerders van de kerk in staat om de geluidsinstellingen snel en efficiรซnt aan te passen aan verschillende situaties, van kerkdiensten tot muzikale optredens.

Verbeterde Spraakverstaanbaarheid

Een van de meest opmerkelijke verbeteringen van de nieuwe geluidsinstallatie is de verdubbelde (!) spraakverstaanbaarheid ten opzichte van het oude systeem. Dit betekent dat de preken, lezingen en andere gesproken onderdelen van de diensten nu veel duidelijker en verstaanbaarder zijn voor de kerkgangers.

Een integrale Verbetering
De succesvolle oplevering van deze geavanceerde geluidsinstallatie is het resultaat van nauwgezette planning en samenwerking. Het team heeft nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat de technische specificaties en esthetische eisen werden nageleefd. Het resultaat is een geluidsinstallatie die niet alleen technisch superieur is, maar ook perfect past in de historische en esthetische context van de Sint-Laurentiuskerk.

Algemene informatie

Project locatie: Heemskerk
Land: Nederland
Projectrealisatie: Wesotronic

Geรฏnstalleerde apparatuur

  • Fohhn LEN-220 , LEN-150, LEN-100 & LEN-60
  • Fohhn MA-4.600