Merken – Angekis

Het Angekis-verhaal

Al in 2011 hielp het Angekis team met het pionieren van een van de eerste PTZ-videoconferentiecamera’s die op de markt kwam. Sindsdien is het team de weg blijven effenen voor de vooruitgang van de technologie in deze branche, door geavanceerde functies zoals autofocus, automatische belichting, automatische witbalans en meer te integreren en te perfectioneren in UVC en aanverwante apparaten. In 2015 besloten ze een spin-off te maken en hun eigen merk te starten: Angekis.

Angekis is geboren met als doel het leveren van de hoogste kwaliteit USB PTZ-camera’s op de markt. Vanuit dit uitgangspunt werd de USB 3.0 Saber gecreëerd, die al snel het vlaggenschipmodel van Angekis werd en wereldwijde prijzen won, waaronder de ISE Best In Show 2016. Dankzij het hoogwaardige ontwerp, de kristalheldere beeldkwaliteit en de concurrerende prijs is de originele Saber, en de serie camera’s die daaruit voortkwamen, waren een verbluffend succes.

In het volgende hoofdstuk werd de Blade USB 2.0 PTZ geïntroduceerd, een zuinig zusje van de Saber-serie die video van Full HD-kwaliteit en eenvoudigere connectiviteit biedt tegen een meer toegankelijke prijs. Angekis heeft vervolgens een reeks camera’s met groothoeklenzen, automatische trackingtechnologie, IP-mogelijkheden, de Cleartalk-serie luidsprekertelefoons en nog veel meer op de markt gebracht.

Wat de toepassing ook is, ongeacht de omgeving, Angekis heeft de audio- en videoapparatuur die u nodig heeft.

Wat maakt Angekis anders?

Technologie: De Saber Auto Pilot maakt gebruik van revolutionaire hardware en software die lichtjaren voorsprong heeft op elk ander automatisch volgsysteem. Alleen van Angekis.

Slimme keuzes: Van materiaaltechniek tot firmwareprogrammering tot QA, het team van experts maakt de juiste keuzes om onze producten te laten opvallen.

Unieke kenmerken: Van Accelafocus tot AUCTOPUS, onze unieke functies met toegevoegde waarde zijn onverslaanbaar.

Prijs: Als u ergens anders heen zou gaan, zou u twee keer zoveel betalen voor de prestaties die Angekis-producten kunnen bieden.

Innovatie: Angekis brengt elk jaar nieuwe producten uit.

Trackrecord: Het team heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van elektronica.

Copyright Notice