Merken – CUE

Over CUE

Met een rijke geschiedenis van meer dan 30 jaar is CUE een pionier in het herdefiniëren van ruimtelijke ervaringen. Hun reis gaat verder met de onthulling van een baanbrekend ecosysteem met vijf pijlers, dat een revolutie teweegbrengt in de controle, reservering, navigatie, beheer en analyse van ruimtes. Deze transformatieve suite stelt gebruikers in staat om onze geavanceerde hardware- en softwareoplossingen naadloos te integreren, waardoor volledige controle over elke omgeving wordt geboden.

Dit onderling verbonden ecosysteem luidt een nieuw tijdperk in operationele efficiëntie in en ontsluit ongeëvenaarde mogelijkheden voor gebruikers. CUE blijft zich inzetten voor innovatie en put uit tientallen jaren expertise en een team dat diep geworteld is in de AV-industrie, onderzoek en ontwikkeling. Hun toewijding aan het integreren van de nieuwste technologieën zorgt voor voortdurende verbetering en relevantie in een steeds evoluerend landschap.

Vijf pijlers van het CUE-ecosysteem

Controle
Benut de kracht van verfijning via aanraakpanelen, mobiele apps, controllers en interfaces en creëer een geavanceerd besturingssysteem dat zich aanpast aan uw behoeften.

Reserveren
Beheer reserveringen moeiteloos met onze standalone software en Outlook-invoegtoepassing, waardoor een naadloos en efficiënt planningsproces wordt gegarandeerd.

Navigeren
Ervaar moeiteloze navigatie binnen elke ruimte, mogelijk gemaakt door een anoniem en toch gebruiksvriendelijk systeem met login, waardoor de toegankelijkheid wordt verbeterd.

Beheren
Vereenvoudig de systeemconfiguratie en -monitoring via een intuïtief beheerplatform, waardoor de activiteiten worden gestroomlijnd voor optimale efficiëntie.

Analyseren
Benut het potentieel van data met ingebouwde dashboards en BI-systeemintegratie, waardoor uitgebreide analyses en inzichten worden geboden die weloverwogen besluitvorming stimuleren.

Integratie van technologieën

Tegenwoordig kun je alles online krijgen: van een draadloos audiosysteem en slimme lampen tot een telefoongestuurde waterkoker. De droom van een modern mens, zou je denken. Maar hier komt het addertje onder het gras: elk van deze producten wordt geleverd met een eigen applicatie voor mobiele apparaten.

Of je nu fan bent van Apple iOS, Android of Microsoft Windows, deze producten zijn compatibel met elk gangbaar besturingssysteem. Ze zijn echter niet onderling compatibel. De CUE Control is precies wat u nodig heeft, omdat het één zeer belangrijke functie heeft: de integratie van veel ondersteunde technologieën.

Copyright Notice