Merken – Fohhn

Made in Germany

Fohhn ontwikkelt en produceert sinds 1993 hoogwaardige luidsprekersystemen in Nürtingen, nabij Stuttgart, Duitsland. De locatie herbergt niet alleen R&D, maar ook assemblage, logistiek en verkoop. Vanaf januari 2020 zijn alle afdelingen gehuisvest in hetzelfde, gloednieuwe gebouwencomplex. Elk individueel systeem wordt ter plaatse met de hand vervaardigd en vervolgens onderworpen aan strenge elektronische, akoestische en visuele kwaliteitsinspecties. De meeste leveranciers bevinden zich in Zuid-Duitsland en leveren hoogwaardige elektronische en mechanische onderdelen. Ingenieurs en softwareontwikkelaars onderzoeken voortdurend nieuwe technologieën en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in de branche. Dit maakt het mogelijk om innovatieve systemen met uitgebreide functies en maximale bruikbaarheid te lanceren. Tegelijkertijd garanderen de producten uitstekende geluidskwaliteit en maximale betrouwbaarheid.

Het Fohhn Systeem

Alle componenten van het geluidssysteem worden door Fohhn geleverd vanuit één bron. Naast de luidsprekers omvat dit ook versterkers en accessoires evenals software voor simulatie, controle en afstemming. Het resultaat is een perfect op elkaar afgestemd, intelligent systeem.

5 jaar garantie

Omdat Fohhn overtuigd is van de betrouwbaarheid van de systemen, wordt er een gratis garantieverlenging tot wel 5 jaar aangeboden. Dit is van toepassing op alle installaties waar Fohhn versterkers en Fohhn luidsprekers een systeem vormen. Dit omvat ook actieve Fohhn luidsprekersystemen met geïntegreerde vermogenselektronica.

Het productieproces

In deze video laat Chris Bollinger u het gehele Fohhn bedrijfsgebouw in Nürtingen zien en geeft u een inkijkje in het productieproces.

Copyright Notice