Merken – Listen

Ondersteunende luister- en communicatieoplossingen voor inclusieve ervaringen

ListenTALK

Draagbare radiofrequentiesystemen worden gebruikt voor tweerichtingscommunicatie binnen een groep. De leiderseenheden zijn handsfree en deelnemers drukken eenvoudigweg op een knop om terug te praten.

ListenWIFI

Met ListenWIFI wordt de audiobron verbonden met een server om de audio via een Wi-Fi-netwerk te streamen. Gebruikers hebben toegang tot de audio via een app op hun eigen apparaat.

ListenIR

ListenIR-systemen verzenden audio naar iedereen met een ontvanger in de zichtlijn van de zender. Zichtlijnsystemen worden gebruikt waar veiligheid essentieel is.

Over Listen Technologies

Listen Technologies heeft een passie voor het creëren van inclusieve ervaringen door middel van geluid.

Ze maken uitzonderlijke luisterervaringen mogelijk met innovatieve, bekroonde producten en oplossingen. Listen werd opgericht in 1998, heeft zijn hoofdkantoor in Bluffdale, Utah, en heeft een wereldwijd partnernetwerk. Listen Technologies is de leider op het gebied van persoonlijk en ondersteunend luisteren.

Vier kernwaarden

Lever een geweldige ervaring

Het leveren van een geweldige ervaring, zowel intern als extern, heeft invloed op elk aspect van ons bedrijf, inclusief teams, partners, leveranciers en klanten.

Wees nieuwsgierig

ListenTech gelooft dat creatief en out-of-the-box denken hen beter maakt. Ze waarderen innovatie en stellen altijd de status quo in vraag, op zoek naar manieren om beter te worden.

Hou het simpel

Complexiteit leidt tot verwarring en frustratie; ListeTech streeft ernaar om elk aspect van hun bedrijf te vereenvoudigen.

Samenwerken

ListenTech inzet voor inclusiviteit betekent het respecteren, erkennen en vieren van hun unieke verschillen, zodat iedereen zich betrokken en betrokken voelt.

Copyright Notice