Merken – Proel

PROEL – Sound Systems

Proel heeft ruim 25 jaar ervaring in de wereld van versterking. Een dergelijke knowhow om een productfilosofie te genereren die is geïnspireerd door innovatie op het gebied van ontwerp en functionaliteit.

Sinds 1996 is Proel toegewijd aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige Sound Systems-producten die kunnen voldoen aan de steeds toenemende vraag van professionele installateurs en de muziekmarkt.

Proel wordt algemeen erkend vanwege de product waarde en heeft zijn energie gericht op het garanderen dat elk afzonderlijk Sound Systems-product betrouwbaar en van hoge kwaliteit is, met oplossingen voor elke doelgroep en toepassing: van artiesten en professionals tot amateurmuzikanten; van vaste installaties tot live optredens.

Versterkers

Luidsprekers

Draagbare systemen

R&D

Met een merk dat algemeen wordt erkend vanwege zijn technische waarde en betrouwbaarheid, investeert Proel veel middelen om technologische innovatie en hoge prestaties te garanderen. Een team van ingenieurs en ontwerpers is voortdurend bezig met onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, uitgevoerd binnen een speciale faciliteit die is uitgerust met de nieuwste meet-, test- en data-analysetools.

Het doel is een voortdurende evolutie van zowel producten (om hun assortiment uit te breiden en de prestaties te optimaliseren) als innovatie in productieprocedures, met de introductie van nieuwe technologieën bij het testen.

Het R&D-centrum van Proel Sound werkt dagelijks om de feedback van gebruikers van audioproducten te verwerken in ultramoderne oplossingen voor het maken van muziek, waarbij altijd het beste in zijn prijscategorie wordt aangeboden.

Onze B2B shop

Copyright Notice