Merken – Streamovations

Over Streamovations

Streamovations (2009) is een dynamische softwarefirma die zich specialiseert in streaming. Ze hebben reeds vele jaren expertise opgebouwd met de nieuwste streaming technologieën en ze zijn dan ook trots op hun gevarieerde streaming oplossingen en diensten.

Ze bieden verschillende mogelijkheden aan voor parlementen, steden en gemeenten, ziekenhuizen, banken … Eén van onze grootste innovaties is de ontwikkeling van een betrouwbare applicatie voor de productie en beheer van streams. 

Wat doet Streamovations

Eén van hun grootste innovaties is de ontwikkeling van een betrouwbare oplossing voor de productie en beheer van streams. Encoder Studio werkt in eenvoudige en complexe omgevingen voor zowel audio streaming als meertalige videostreaming. Wij dagen onszelf elke dag uit om onze producten en diensten aan uw behoeften te laten voldoen. Wij onderzoeken en proberen nieuwe technologieën uit om de beste oplossing te zoeken voor uw bedrijf of organisatie.

Oplossingen voor meertalige instellingen

Streamovations biedt oplossingen voor meertalige instellingen zoals parlementen, Europese instellingen, en internationale bedrijven. Dit zijn vaak complexe omgevingen waar een goed ontworpen infrastructuur van groot belang kan zijn. De software van Streamovations werkt op een openbaar en beveiligd intern netwerk. Hun specialisten verzorgen de volledige installatie, training en nazorg.

Voordelen

Meer bereik met meerdere talen

Opslagreductie door meerdere audiotracks aan één video toe te voegen

Er zijn hoge beveiligingsniveaus beschikbaar

Complexe omgevingen

Sociale media

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersbeheer

Advies

Het analyseren van projecten en het leveren van goed doordachte verbeteringen om bijvoorbeeld kosteneffectieve en/of prestatieverhogende oplossingen aan te bieden. Ons team van experts zal elk gebied verkennen, van signaal tot levering, op zoek naar de beste optimalisaties. In een gedetailleerd rapport worden alle mogelijkheden samengevat en uitgebreid toegelicht.

Evenement streaming

Wil je een evenement vanuit het Europees Parlement streamen? Geen probleem. Onze systemen zijn daar al geïnstalleerd. Stuur ons de nodige info via het offerteformulier en wij doen de rest. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in om een evenement te plannen en een offerte te ontvangen.

Transcoding

Onze audio- en videotranscoderingstechnologie hercodeert en converteert één bestandsformaat en bitrate/resolutie naar het door u gewenste aantal formaten. Wanneer u transcoderingsdiensten overweegt, is het belangrijk dat de instelling precies goed is. Onjuiste instellingen kunnen resulteren in video’s van slechte kwaliteit of beschadigde video-opnamen.

Training en ondersteuning

Streamovations verzorgt trainingen van circa twee uur. Elke training wordt afgestemd op de persoonlijke instellingen van de software. Alle technische documentatie en trainingsmaterialen zijn ook online beschikbaar.

Bij de software wordt een basisondersteuningspakket geleverd. Deze kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Copyright Notice