Merken – Televic

Met meer dan vijftig jaar ervaring is Televic Conference uitgegroeid tot de wereldwijde referentie voor formele of beheerde bijeenkomsten in parlementen, internationale instellingen en gemeenteraden. In deze kritieke omstandigheden, waar spraakverstaanbaarheid en effectieve moderatie essentieel zijn voor productieve debatten, blijft onze focus ervoor zorgen dat iedereen kan horen en gehoord kan worden, waardoor het begrip onder alle deelnemers wordt bevorderd.

Om aan de veranderende eisen van onze klanten te voldoen, hebben we voortdurend innovatieve oplossingen ontwikkeld die op maat zijn gemaakt om niet alleen formele bijeenkomsten, maar ook informele bijeenkomsten te faciliteren, vooral binnen bedrijfsomgevingen. Deze evolutie heeft ons ertoe gebracht onze bedrijfsidentiteit af te stemmen op het nieuwe normaal en een frisse visie te formuleren die onze overkoepelende toewijding weerspiegelt om een beter begrip te bevorderen in diverse vergaderscenario’s.

Elke stem doet ertoe

Televic pleit voor de betrokkenheid van elke afgevaardigde en deelnemer, waarbij ze niet alleen hun vermogen om te spreken en te luisteren garanderen, maar ook om te zien en gezien te worden, en om te begrijpen en begrepen te worden, waardoor verlies van communicatie wordt voorkomen.

Besluitvorming

De reeks vergader-moderatiefuncties en uitgebreide elektronische stemmogelijkheden vergemakkelijken het besluitvormingsproces, waardoor deelnemers consensus en begrip kunnen bereiken in hun discussies.

Taaltoegankelijkheid

Via de tolk- en taaldistributieapparatuur garandeert Televic dat elke deelnemer kan deelnemen aan discussies of communicatie in de taal van zijn voorkeur, waardoor taalbarriรจres effectief worden overwonnen.

Klantgerichte aanpak

De kern van de missie van Televic is het voortdurend verbeteren van begrip van hun klanten en partners, waardoor ze hun oplossingen kunnen verfijnen op manieren die de productiviteit van hun vergaderingen verhogen.

Copyright Notice