Merken

Heuff is exclusief importeur voor de Benelux van onderstaande Pro audio merken

We zijn importeur/distributeur van diverse topmerken in de Pro audio branche. Levering geschiedt via een netwerk van dealers verspreid over de Benelux (geen levering aan eindgebruikers). U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies over AV installaties, en voor ondersteuning bij verkoop en/of demo van apparatuur van onze merken.

Fohhn is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en distributie van innovatieve en hoogwaardige luidsprekersystemen voor vaste en mobiele toepassing. Toonaangevend in beamsteering technologie.

Voorziet in oplossingen voor conferentie-, discussie-, interruptiesystemen en elektronische stemsystemen. Heuff treedt op als distributeur en rental support voor Nederland.

Ontwikkelt en produceert op netwerk gebaseerde “control systems” t.b.v. AV systeemintegratie en ruimtereservering. Opvallend zijn de zeer mooi afgewerkte Touch Screens voor vaste installatie.

Ontwikkelt ringleidingsystemen voor slechthorenden. Biedt de juiste gehoor ondersteunende apparatuur en technologie voor gebruik in kerken, musea, theaters, trein/metro stations en overige toepassingsgebieden.

Biedt diverse draadloze oplossingen voor geassisteerd luisteren zoals infrarood en RF oplossingen voor bijvoorbeeld congressen en gebedshuizen of een audio over wifi oplossing op basis van een Apple of Android applicatie.

Ontwikkelt en produceert op netwerk gebaseerde “control systems” t.b.v. AV systeemintegratie en ruimtereservering. Opvallend zijn de zeer mooi afgewerkte Touch Screens voor vaste installatie.

Verbindt jou met de rest van de wereld door middel van betaalbare en hoogwaardige AV producten, geschikt voor Conferencing & Streaming en met een optimale User Experience.

Is een zeer gerenomeerde leverancier van BYOD draadloze vergaderoplossingen, schakelmateriaal en touchbeeldschermen. Made in Germany!

Specialistische audio producten ontwikkeld voor fitness- en sportinstructeurs / instructrices. Duurzame headsets en draadloze microfoon systemen eenvoudig in gebruik en met hoge spraakverstaanbaarheid

Levert in eigen huis ontwikkelde line array & point source systemen, stage monitors en DSP versterkers hoofdzakelijk geschikt voor live sound. Verrassend hoge kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs.

Het Italiaanse merk Proel uit Italië ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd een breed assortiment aan producten in de professional audio.

Is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in streaming oplossingen voor parlementen, steden en gemeenten, ziekenhuizen, banken.

Copyright Notice