Onze merken

Heuff is exclusief importeur voor de Benelux van onderstaande Pro audio merken.

Heuff is importeur/distributeur van diverse topmerken in de Pro audio branche. Levering geschiedt via een netwerk van dealers verspreid over de Benelux (geen levering aan eindgebruikers). U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies over AV installaties, en voor ondersteuning bij verkoop en/of demo van apparatuur van onze merken.

Fohhn is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en distributie van innovatieve en hoogwaardige luidsprekersystemen voor vaste en mobiele toepassing. Toonaangevend in beamsteering technologie.
Bezoek website >

Het Italiaanse merk Proel uit Italië ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd een breed assortiment aan producten in de categorieën professional audio, licht, muziekinstrumenten en accessoires zoals kabels, microfoons en statieven.
Bezoek website >

Voorziet in oplossingen voor conferentie-, discussie-, interruptiesystemen en elektronische stemsystemen. Heuff B.V. treedt op als distributeur en rental support voor Nederland.

Bezoek website >

Ontwikkelt en produceert op netwerk gebaseerde “control systems” t.b.v. AV systeemintegratie en ruimtereservering. Opvallend zijn de zeer mooi afgewerkte Touch Screens voor vaste installatie.

Bezoek website >

touchONE is een meertalig ruimte reserveringssysteem voor vergaderzalen, directiekamers, conferentiezalen, collegezalen, auditoria, klaslokalen, sportcentra en andere ontmoetingsplekken.
Bezoek website >

logo axiom

Levert in eigen huis ontwikkelde line array & point source systemen, stage monitors en DSP versterkers hoofdzakelijk geschikt voor live sound. Verrassend hoge kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs.
Bezoek website >

Ontwikkelt ringleidingsystemen voor slechthorenden. Biedt de juiste gehoor ondersteunende apparatuur en technologie voor gebruik in kerken, musea, theaters, trein/metro stations en overige toepassingsgebieden.
Bezoek website >

ClearOne verbindt jou met de rest van de wereld door middel van betaalbare en hoogwaardige AV producten, geschikt voor Conferencing & Streaming en met een optimale User Experience.
Bezoek website >

Streamovations is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in streaming oplossingen voor parlementen, steden en gemeenten, ziekenhuizen, banken.
Bezoek website >

Biedt diverse draadloze oplossingen voor geassisteerd luisteren zoals infrarood en RF oplossingen voor bijvoorbeeld congressen en gebedshuizen of een audio over wifi oplossing op basis van een Apple of Android applicatie.
Bezoek website >

Angekïs 150

Levert een breed scala aan USB PTZ video conferentie camera’s. De USB 3.0 “Saber” camera heeft zelfs de ISE Best In Show Award gewonnen.
Bezoek website >

Vivace biedt een electro akoestische oplossing om de galm eigenschappen van bestaande akoestiek op een actieve manier te beïnvloeden. De toepassingen zijn talrijk, van een klassieke orkest tot een musical of presentatie.
Bezoek website >

iMAG systems 1

Voorziet in video over IP oplossingen zonder latency tot 4K 4:4:4. Door toonaangevende organisaties jaren op rij uitgeroepen tot beste video-over-IP product.
Bezoek website >

Specialistische audio producten ontwikkeld voor fitness- en sportinstructeurs/instructrices. Duurzame headsets en draadloze microfoon systemen eenvoudig in gebruik en met hoge spraakverstaanbaarheid.
Bezoek website >

Ontwikkelt en produceert soft- en hardware voor AV automatisering en domotica, te bedienen via een Apple of Android wireless device als een iPad of iPhone.
Bezoek website >

bittner audio logo

Sinds 1989 producent van hoogwaardige eindversterker technologie in zowel 100v als laag-ohmig. Gespecialiseerd in grootschalige en complexe 100 volt netwerken en ontwikkelt en produceert haar producten onder de strengste ISO normeringen.
Bezoek website >

lectrosonics

Fabrikant van innovatieve audio processing (DSP) geschikt voor AV integratie en Dante™ audio netwerken. Lectrosonics is één van de grondleggers in auto-mix technologie op basis van Proportional Gain Algorithm (PGA).
Bezoek website >

Het Amerikaanse Hall Technologies biedt slimme oplossingen voor AV switching en routing.
Bezoek website >