Verhuur

De verhuuractiviteiten van Heuff B.V. zijn gebaseerd op “Dry Hire” (verhuur van apparatuur zonder bediening). De verhuur dient ter ondersteuning aan het netwerk van AV verhuurbedrijven die rechtstreeks actief zijn op de evenementenmarkt. Veel van deze bedrijven maken al gebruik van de merkapparatuur van Heuff B.V..

Waarom huren bij Heuff?

  • Centraal gevestigd in Midden-Nederland
  • 20 jaar ervaring
  • Nachtkluizen voor vaste relaties
  • Voordelige bezorg service
  • Servicegerichte medewerkers

Verhuurvoorwaarden

Verhuur aanvraag

Audio Verhuur

Of het nu gaat om een vergadering, presentatie of live-concert, er is steeds vaker vraag naar specialistische audio apparatuur zoals (draadloze) conferentie/interruptie systemen of Beamsteering array luidsprekers. Heuff AV Verhuur heeft deze specialistische apparatuur klaarstaan voor gebruik en begeleidt u met technische kennis zodat u tijdens het evenement probleemloos uw werk kunt doen.

Video & Licht Verhuur

Een professionele visuele presentatie geeft een extra dimensie aan uw bijeenkomst. Heuff AV Verhuur kan u ondersteunen met LCD schermen, projectoren en verlichting. Video en verlichting zijn onmisbaar bij ieder evenement. Het juiste ontwerp en product, de medewerkers van Heuff AV Verhuur denken graag met u mee, informeer bij onze verhuurafdeling.