Merken – Kindermann

Kindermann

… het bedrijf

Kindermann, opgericht in 1861, is het oudste bedrijf in de Pro AV-industrie en is nu een toonaangevende fabrikant. Kindermann is er op intelligente wijze in geslaagd zich niet alleen aan te passen aan de nieuwe marktomstandigheden, maar ook om technologieën vooruit te helpen.

Kindermann staat voor vergaderen, samenwerken en connectiviteit

De wereld van werk en onderwijs is enorm veranderd. Samenwerking in hybride teams en digitaal lesgeven stellen nieuwe eisen aan technische apparatuur. Dit is precies waar Kindermann in het spel komt met haar oplossingen. Smart staat voor intelligent, netwerk beheerd, intuïtief in gebruik, maar ook voor degelijk design.

Het bedrijf heeft zijn eigen portfolio uitgebreid en is daardoor internationaal vertegenwoordigd.

Zo is de KLICK & SHOW productfamilie ook in andere Europese landen erg populair. Het laat zien hoe eenvoudig draadloos samenwerken en vergaderen kan werken. De triomf van Kindermann touchdisplays is niet alleen gebaseerd op de baanbrekende technologie, maar is vooral te danken aan de in eigen huis ontwikkelde intuïtieve gebruikersinterface.

Serieproducten zoals tafelaansluitpanelen, beugels, plafondliften en mediameubels worden ontwikkeld en geproduceerd op de locatie Eibelstadt, nabij Würzburg, in Duitsland.

Bovendien kunnen zelfs maatwerk oplossingen hier snel worden geproduceerd.

Copyright Notice