Geplaatst op

๐ˆ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ƒ-๐‚๐ž๐ซ๐ง๐จ ๐Ÿ.๐ŸŽ

Nooit eerder was het zo cruciaal om tijdens een vergadering elkaar te begrijpen en goed begrepen te worden. Het hebben van een eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar discussiesysteem is daarom nog nooit zo belangrijk geweest. In recordtijd het systeem kunnen opzetten, integreren met bestaande AV-apparatuur of moeiteloos kunnen samenwerken met hybride vergaderplatforms: het nieuwe D-Cerno-systeem heeft het allemaal.

D-Cerno AE

Het nieuwe D-Cerno AE systeem is het hart van uw digitale discussiesysteem D-Cerno AE is ontworpen om uw hybride vergadering mogelijk te maken. Sluit deze centrale unit eenvoudig aan op de D-Cerno vergaderposten en start uw vergadering. De dubbele USB-poorten, netwerk gebaseerde AES-67-verbinding en analoge I/O zorgen voor een eenvoudige integratie met elk hybride vergaderplatform, DSP’s of externe AV-apparatuur, waardoor het een van de meest flexibele systemen in zijn segment is. Met de extra opnamemogelijkheden en geรฏntegreerde audiorouteringsmogelijkheden brengt de D-Cerno AE uw hybride vergadering naar een hoger niveau.

D-Cerno SL

Met zijn slanke en compacte vormfactor garandeert de D-Cerno SL een geweldige digitale geluidskwaliteit. Het is uitgerust met tactiele knoppen, braille-indicatoren, hoofdtelefoonaansluitingen en volumeregeling. De voorzittersunits hebben speciale functionaliteiten met Next-in-line- en Priority-knoppen..

D-Cerno FLUSHMOUNT

De discrete D-Cerno inbouwunits zijn een inbouwpaneel met digitale microfoon, bedoeld voor basisvergaderen. Het biedt een kristalhelder geluid en een uitstekende verstaanbaarheid. Dankzij het kleine formaat en de elegante behuizing installeerd u hem gemakkelijk in uw vergaderruimtemeubilair. Het paneel heeft ook een voelbare aan/uit-microfoondrukknop en een geรฏntegreerd LED-lampje om de microfoonstatus aan te geven.