Heuff B.V. Audio & Video professionals

NL / EN

Heuff B.V. is een AV distributeur die staat voor service en toegevoegde waarde. Als exclusieve importeur van vooraanstaande merken  in de AV branche distribueert Heuff B.V. aan een dealernetwerk bestaande uit AV installateurs, verhuurbedrijven en wederverkopers in de Benelux. Het hoofdkantoor, showroom en technische dienst zijn gevestigd aan de Ambachtsweg 1 te Maarsbergen.

Advies op maat

Een offerte of advies voor een AV installatie wordt op aanvraag van de dealer ondersteund met Ease 3D simulatie tekeningen. Desgewenst wordt er een proefopstelling gerealiseerd waar metingen worden verricht welke het “proof of concept” verder kunnen ondersteunen.

Technische Dienst

Heuff B.V. beschikt over een eigen Technische Dienst gevestigd in het bedrijfspand te Maarsbergen. Hier worden alle import producten in eigen beheer geservicet. Tevens worden projecten, in opdracht van onze dealers, hier voorbereid.

Dealer Shop

In onze online B2B webshop zijn meer dan 3000 producten te vinden met foto’s, handleidingen en technische details. Na inloggen worden de beschikbare voorraad en nettoprijs getoond en kan een bestelling worden geplaatst.

Een vaste waarde

Voor de medewerkers van Heuff B.V. zijn vertrouwen en persoonlijk contact een vaste dagelijkse waarde. Ieder personeelslid bij Heuff B.V. beschikt over “hands on” ervaring. Dit verhoogt het inlevingsvermogen en maakt het communiceren met de klant een stuk eenvoudiger.

Dealer netwerk

Vanaf 1982 heeft Heuff B.V. een solide en exclusief dealernetwerk opgebouwd in de Benelux dat onze merken met overtuiging ondersteund. In samenwerking met deze dealers worden de specialisten van Heuff B.V. vaak betrokken bij het systeemontwerp van audiovisuele installaties in universiteiten, hotels, gebedshuizen, concertzalen, overheden, gemeenten en bedrijfspanden.

Enkele belangrijke referenties zijn: Vrije Universiteit Amsterdam, Erasmus Universiteit, Universiteit Wageningen, Rabobank, Phillips HQ, diverse raadzalen bij gemeenten zoals Arnhem en Rotterdam. Bekijk hier onze referenties >>

Heuff pand breed