Ampetronic Loopworks – Ringleiding simulatie

Om er zeker van te zijn dat een ringleiding op iedere gewenste plek in het publiek een goede ontvangst levert, word er vooraf een simulatie gemaakt van het ontwerp m.b.v. Loopworks, de online design tool van Ampetronic. Buiten het maken van een ontwerp is Loopworks geïntegreerd met de Loopworks iOS app en R1 meetapparatuur.

Hiermee kunnen metingen worden verricht op locatie en de resultaten daarvan worden online toegevoegd aan de Loopworks project rapportage. Kortom het gehele traject van schouwing en ontwerp, tot aan het in gebruik stellen van de installatie en periodiek onderhoud kan worden geïntegreerd in de online rapportage van Loopworks.

Naast de praktische toepassingen biedt Ampetronic Loopworks haar gebruikers een grote kennisdatabase en online support en training om de AV installateur op grondige en correcte wijze te ondersteunen.

De specialisten van Heuff BV ondersteunen haar dealers met het leveren van een ontwerp, advies of desgewenst een training in het ontwerpen van een ringleiding installatie.

Kabelplan stap 1
Simulatie 1.20m 2
Simulatie 1.20m
3d simulatie